lördag 13 december 2014

Oket inte OK


Efter mycket dividerande med mej själv och velande hit och dit och kudd-konsultering (aka sova på saken) kom jag fram till att jag måste nog repa upp min kofta. Den blev för stor. Framför allt framstyckena men också ärmarna. Och eftersom jag verkligen vill använda den här koftan och inte bara sticka mej en hyllvärmare, så fick jag väl inse att om jag inte var nöjd nu så skulle det inte vara stor chans att jag skulle bli det när den väl var färdig. Så det är bara till att börja om igen och hoppas att jag har räknat rätt den här gången. Dödergöks alla eminenta instruktioner och tips finns ju kvar även om jag har kommit på efterkälken. Fast lite trist är det ju.

2 kommentarer:

  1. Nej, så tråkigt! Men som du skriver, bättre att göra om och få en användbar kofta. Hoppas på bättre lycka nästa gång!

    SvaraRadera
  2. Du gör faktiskt helt rätt, även om jag naturligtvis förstår att beslutet inte var det enklaste att ta. Jag har ju själv många gånger brottats med samma dilemma. Och när jag väl gjort om och fått till det så blir jag så in i hoppsan nöjd. Och DÅ syns det ju inte att det tog lite längre tid att få till det. Heja dig!

    SvaraRadera