tisdag 23 oktober 2012

Skohylla

Vi har ett utrymme i en hörna som är totalt omöjligt till någonting. Förutom att ha en massa specialsågade hyllor i! Så nu har vi en bra förvaringsplats till (en del av alla) våra skor. Med ett draperi för så att de inte syns, för så vackert är det ju inte med skohyllor.

Efter


Före


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var förut ett sorts "kapprum" i en del av hallen, men så småningom skall vi låta göra en dörröppning i väggen till vänster in till det ena badrummet som finns där bakom. Det får bli när rörmokaren har varit här och tagit bort bidén som finns på andra sidan väggen. Och så skall den andra dörröppningen muras igen. Och så skall vi måla om och installera en ordentlig duschkabin. Och så skall det fixas ventilering för det finns inte. Förstår inte riktigt hur man tänkte där, när man gjorde ett badrum utan ventilation. 
 
Just den här renoveringen har väl placerat sig rätt högt upp på vår Renoverings-Lista. Det är nog bara Ta bort gammal tapet och Måla om i nedre Hallen och i Trappan och i Övre Hallen som ligger före. Och sen är det en hel del som kommer längre ner på lista. Men visst är det bara roligt att ha nåt att se framemot! Eller nåt sånt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar