måndag 26 mars 2012

Änglatofflor

Jag har ju läst att dammtussarna man har hemma är änglarnas tofflor och att man därför inte skall ha dåligt samvete för att man inte dammsuger så ofta. Nu undrar jag om det är ok om man kan be änglarna ställa sin tofflor bara på ett enda ställe? Eller möjligen två, men inte överallt som de gör hemma hos oss. Det ser lite slarvigt ut nämligen.

3 kommentarer:

  1. Jag tycker oxå de kunde sätta sina tofflor på ett ställe, el kanske ställa dem därute?! El så kunde de ju städa upp efter sig...

    SvaraRadera
  2. jag upptäckte just att änglarna hos mig hade parkerat sina tofflor, eller ska vi säga något annat större, under byrån i hallen. Mest där men helt säkert någon annanstans också. Tror att jag ska rasta snabeldraken lite och se om änglatofflorna kan flytta på sig.

    SvaraRadera
  3. Att ställa tofflorna utomhus kan ju vara lite vanskligt, de kan ju blåsa bort eller bli blöta och vem vill vara våt om fötterna? De kan väl ställa dom i/vid skohyllan som vi gör. Men varför alltid UNDER alla möbler? Är inte det lite bökigt när man ska leta upp dom igen?

    SvaraRadera