lördag 7 april 2012

Hialös


Maken har varit alldeles hialös. (Han var alltså otålig för alla dom som inte kommer från Halmstad.) Just nu har vi väl lite kyligare väder än normalt för början på april, men vi har haft väldigt fint väder med ända upp till 25° för bara en liten tid sen. Så nu tyckte han att det var dax att Öppna Poolen för Säsongen. Dvs han tog av vinterpresenningen och hällde i antialgmedel och tog på sig våtdräkten och gick i och gjorde rent botten. Och så köpte vi ny sommar-presenning. Och gissa vem som fick den stora äran att klippa till den så att den ligger plant på vattenytan och följer den ovala kanten? Jodå, undertecknad. Givetvis. "Du gör det så mycket bättre, för du har mer tålamod." hette det. Jag lyckades någorlunda utan att vare sig klippa sönder plastlinern (dvs själva poolen) eller drutta i.
Så nu har vi öppnat poolen för säsongen, och väntar vi bara på mycket sol och varm väder så vattnet kan värmas upp till badvänliga grader. Just nu håller den ca 16-17 grader och det är inte badvänligt tycker jag som vill ha minst 22° för att sticka i tårna däri.
Men medan jag väntar kan jag ju alltid sitta ute i solen och sticka och tänka på alla dom som firar påsk med snö utanför husknuten...
Glad Påsk på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar